Drömm killen!:

Min drömm kille ska vara / eller kunna/ eller ha:
*= inte så viktigt
Vara:
Längre än 169cm lång,
Snäll,
Pålitlig,
Modig,
Ha:
Humor,
Blå ögon,
Härligt skratt
Fint leende,
Kunna:
Fiska/jaga,
Spela ett instrument,
Få mig att skratta,
Laga mat*,
Andra språk*,
Ha roligt,
Slappna av,
Inte vara:
Otrogen,
Opålitlig,
Tråkig,
Egoistisk,
Det kommer mer :PKul, Kul :D

I dag har det varit riktigt kul. Har fått lärt oss vapensäkerhet i dag på elevens var
(jägarskola) och i morgon ska vi till en skjutbana och få skjuta lerduvor och på pappälgar :P Ser verkligen fram emot det :) Men det är synd att Elevens val bara är 3 dagar. Det borde vara en hel vecka eller 2. Det tycker iaf jag. Jag kunde nästan inte slita ögonen från *honnom* i dag. Varför ska det vara så svårt att vara kär? Någon som kan svara på det?Pinit eller vad!?

I dag har vi haft jägar skola på elevens val :D Det var riktigt kul, men det var säkert bara jag som tyckte det :P Fast det beror kanske på att det hände en ganska bra men pinig grej. Fas ingen mer äm jag märkte det.
Iaf så på matan i dag så satt jag och en kompis själva vid ett bord, och så kom han jag gillar och satte sig bredvid mig. Det fanns jätte många plattser att sätta sig vid. Men han snurrade runt ett varv för att se sig omkring(verkade det som iaf) och så komm han och satte sig just bredvid mig. Han kunde ju ha satt sig mittemot mig eller satt sig någon annan stans men just bredvid mig! Gissa om jag blev röd om kinderna. Jag var typ påväg därifrån när han kom, men i och med att jag och min kompis tina satt och pratade så gick jag och hämtade två knäckebröds mackor för att bara få sitta bredvid honnom :) Och när jag ätit upp dom så såg jag att han inte ätit färdigt än så jag hämtade en till. För jag vill ju inte bara lämna honom ensam där, det är ju inte så sjyst precis.
Det var ganska pinit att jag hämtade 3 smörgåsar :P