Hemmma!

Nu har jag äntligen kommit hem från Gävle. Jag har varit på min systersons bröllop. Det var verkligen roligt, och så fick jag träffa min faster och 4 av mina andra syskonbarn.

Det har verkligen varit mycket den här veckan. Först åkte jag och mamma till Stockholm på Lördagen (17/7) och sedan åkte vi hem på Onsdagen (21/7) och tvättade och packade på Torsdagen och sedan åkte vi med bil ner till Gävle Fredag (23/7) och sedan åkte vi hem Söndag (25/7) och nu är man hemma. ÄNTLIGEN!
Men det har verkligen varit kul :)

Men nu ska jag titta på True Blood så jag skriver mer i morgon. <3Stockholm i mitt hjärta...

Nu är jag äntligen hemma!
Har varit helt underbart i Stockholm. På Söndagen var jag på Gröna Lund med Mamma, Moster, Åsa och hennes mamma och lilla syster :) Det var hur kul som helst. Jag åkte Insane 3 gånger, Jetline 1 gång, Radio bilar 4 gånger, Katapulten 1 gång, Kvasten 1 gång, Kättingflygaren 1 gång, DiscoJet 2 gånger. Och så gick vi i lustiga huset och skrattkammaren. Så gick vi och åt lite mat också. Jag åt kyckling pinnan och dom var hur starka so helst. Det brände innan man tog sista tuggan av varge kyckling. Sedan åkte jag, mamma och moster iväg till min kusin Tomas som bor någon stans nära Nynäshamn, kommer inte på vad det stället han bor på heter. Och då åt vi grilad kyckling. Hahaha, mycket kyckling den här dagen ;p Vi åkte till Tomas vid klockan 6 och åkte klockan halv 11 ungefär. Och dagen efter så gick vi på stan och då mötte jag upp Åsa vid hötorget. Sedan gick vi och åt på Kungshallen och gissa vad jag åt?!... Kyckling ;D haha, friterad kyckling med ris och sötsur sås :) Mumms!!!

Jag köpte lite småprylar, som en ny mascara, concealer, locktång, jeans, hörlurar (Till mobilen), bokmärke (Jacob- Eclipse), Penna (Team Jacob- Eclipse), Ochlite fler saker jag inte kommer ihåg. :p
efter att vi shoppat klart följde jag med Åsa hem och så sov jag över där till i går. Vi låg och tittade på Avatar och sedan fixade vi våra naglar, så nu är dom jättefina. Och det var ju meningen att vi skulle gå och se Eclipse i går kväll klockan 18.10 men så fick jag feber och var tvungen att åka hem till min moster igen. Och då var klockan ungefär 14.40 nånting och så sov jag ända till klockan 22 ungefär och då hade jag bara lite huvudverk.

Och nu är jag hemma och tråkar :P Sedan på fredag så åker jag mamma och pappa ner till gävle till min syster och mina syskonbarn. Fast mina syskonbarn är ungefär dubbelt så gammla som jag :P Det är ganska cool facktisk, att jag var moster redan när jag föddes :) Aja, nu ska jag städa lite och ladda ner senaste True Blood avsnittet :p See'ya later.Resans slut!

ÄNTLIGEN!!! Nu är tågresan äntligen över :D Har suttit i 6 timmar på tåget och inte gjort ett skit! Hur tråkigt som helst. Så deet finns inte så mycket att berätta om så det blir inte så långt inlägg ;p

MEn jag fick en rejäl öpveraskning när vi gick av tåget för då helt plöttsligt kommer ÅSA och möter oss med sin mamma hack i häl. Haha. När det var tio minuter kvar innan tåget skulle anlända så messade jag Åsa: "Tio minuter kvar!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D<3" Och när jag steg av tåget så sa Åsa att när hon fick mitt sms så satt hon och hennes mamma redan och väntade på vårt tåg ;p Hahahaha!

Aja, men vi hörs i morgon efter att jag har varit på Gröna Lund ;p Ha det gott, igelkott!