Till fjälls :D

Då har man packat klart ryggsäcken för i morgon. För då ska vi ut på fjällvandring med alla 9.or från skolan. Blir borta från tisdag morgon (i morgon), tills på torsdag eftermiddag. Ska bli riktigt kul :D de ända felet är att vi fick ett så litet tält. Annars hade det varit kanon. Och att vi inte får ha med oss mobilerna, fast att det inte är någon täckning där på berget, men jag skulle bara ha tagit kort med den och lyssnat på musik. Det är de ända jag skulle göra med den. Aja det kommer nog gå bra ändå ;P
Mindre sjuk :D

Nyss ätit och duschat. Jag sov i 3 timmar sedan jag bloggade tidigare i dag. Och nu mår jag mycket bättre :D
Och nu sitter jag och spelar lite spel på FaceBook. Finns inte ett dugg att göra. Får inte gå ut nu och det är jättebra väder. Men som sagt var så är jag sjuk.Fan!!!

Nu har jag blivit förkyld och det känns som att atta stänger ute mig. När jag kom ner för 2 timmar sedan då jag vaknade så satt Mamma, Pappa och min syrra, som kom i går, i köket. Alla flyttade sig ifrån mig bara för att jag var sjuk.
Ni vet väll hur magneter gör om man vänder dom fel. Den ena skuter ifrån sig den andra. A jag kännde mig precis som en felvänd magnet. :(Så fort jag är i närheten av et att dom
så flyttar dom på sig. Så nu sitter jag här hemma med en STOR kopp te i handen medans Mamma är på jobbet och pappa och syrran är i strömsund och handlar :( Kunde dom inte handla i morgon när vi ändå ska ner dit för att hämta min ryggsäck som jag ska ha på fjällvandringen på tisdag. Jag hoppas verkligen att jag hinner bli frisk tills då :( Men som jag känner mig nu så är inget garanterat. Den ända som inte flyr för livet när jag kommer är min hund Lotta. Nu ligger hon bredvid mig i soffan och bara tittar på mig. Hon vet att jag mår dåligt och då kommer hon. Det är äckta vänskap det. :)
Nä nu ska jag försöka sova lite. Bloggar mer senare om jag är vaken :/